Шта или КО је заједнички за спровођење скаредних образовних секс-пакета и медитативног програма „Мајнд ап“

Захваљујући заинтересованим родитељима који су нам се обратили након наших текстова и апела у вези са тзв. „образовним“ пакетима о сексуалном насиљу , као и са спровођењем медитативног програма „Мајнд ап“ над нашом децом без сагласности и обавештавања родитеља – дошли смо до списка школа и вртића у којима се спроводи „Мајнд ап“ али и до још једног забрињавајућег открића.

СПИСАК ШКОЛА И ВРТИЋА У КОЈИМА СЕ СПРОВОДИ МАЈНД АП

 

  1. Основна школа „Стеван Синђелић“ , Звездара, Београд (линк ОВДЕ)
  2. Основна школа „Иво Андрић“, Раковица, Београд (линк ОВДЕ)
  3. Основна школа „Учитељ Таса“, Ниш (линк ОВДЕ)
  4. Основна школа „Доситеј Обрадовић“, Опово (линк ОВДЕ)
  5. Предшколска установа „Бамби“ , Опово (линк ОВДЕ)

Молимо родитеље да нам доставе и остале школе и вртиће у којима се спроводи „Мајнд ап“ како бисмо допунили листу.

ЕВО КО СПРОВОДИ И ПРОМОВИШЕ У НАШИМ ШКОЛАМА И „МАЈНД АП“ И „ОБРАЗОВНЕ“ СЕКС ПАКЕТЕ ИНЦЕСТ ТРАУМА ЦЕНТРА

 

Истражујући ко у министарству просвете гура ове и сличне програме, поред интерних информација које смо добили, дошли смо и до јавног податка који свима дајемо на увид.

Најпре мало званичних информација са сајта Министарства просвете (линк ОВДЕ) – чисто да јавност, породични људи чија деца похађају школе и вртиће Републике Србије виде да се запослени при Министарству баве и :

  • родно заснованим насиљем (реч „родно“ указује на уплив антипородичне идеологије под називом Џендер идеологија, иначе би се користио термин какав српски језик у овом контексту једино и познаје а то је термин – „полно“ или „по основу пола, полне припадности“. Наша деца нису никакви родови ни родни идентитети, већ дечаци и девојчице, наше ћерке и синови)
  • сарадњом са Инцест траума центром (то смо већ видели!)
  • феминистичким промишљањем у вези са темом насиља (?!)
  • и програмом „Мајнд ап

 

Почињемо да мислимо да су главни руководећи органи министарства просвете у протеклим годинама биле Душица Попадић и Љиљана Богавац из чувеног „Инцест траума центра“.

Главно питање је – КО то све гура у Министарству ? КО је та веза, ко је њихов човек, који, уместо да ради за добробит наше деце, прима плату државног службеника а ради на спровођењу инцест-траумашке агенде и ко зна чијих још идеолошких аспирација према нашој деци?

Наиме, за сада смо открили да је бар једна особа при министарству просвете заједничка за оба програма – и за промовисање „образовних“ секс-пакета намањених сексуализацији деце и промоцији антипородичне идеологије у нашим школама, као и за спровођење програма „Мајнд ап“ у коме се деца без сазнања и одобрења родитеља уче да техникама позападњачене будистичке медитације умирују своје емоције.

Иста особа је била ауторка од стране Министарства просвете појединих поглавља тзв. „образовних“ секс-пакета (и блиска сарадница руководећих особа из Инцест траума центра), а истовремено је била и тренер/едукатор за наставнике за примену програма „Мајнд ап“.

У питању је гђа Смиљана Грујић. (линк ОВДЕ)

Постављамо питање министру Шарчевићу – знате ли Ви, министре, за ово?

Додатно ћемо захтевати и одговор на питање – које радно место при Министарству просвете заузима Смиљана Грујић САДА, након што је речено да наводно „пљуште“ откази у Министарству просвете због спорних „образовних“ пакета?

Да ли је она добила отказ или је просто враћена на своје претходно радно место?

Напомињемо да имамо информације да је Смиљана Грујић у Групу за заштиту од насиља и дискриминације при Министарству дошла из ЗУОВ-а (Завода за унапређење образовања и васпитања – за неупућене људе у питању је инстанца при Министарству просвете која се бави одобравањем тј. акредитацијом програма за стручно усавршавање наставника – они су , између осталог одобрили и остале програме Инцест траума центра у нашим школама, а не само „образовне“ секс пакете, као и многе друге спорне програме којима су омогућили различитим невладиним организацијама да неометано улазе у наше школе спроводећи своје идеолошке агенде, попут програма „Мајнд ап“).

Смиљана Грујић је фактички све време до сада и била у сталном радном односу управо у ЗУОВ-у, а у Министарство је дошла из ЗУОВ-а управо да би под уговором радила на овим „Инцест траума“ образовним секс-пакетима.

Тако да нас веома интересује, а до одговора ћемо свакако доћи и објавити јавности – да ли ће се она „отказом“ у Министарству заправо вратити на своје првобитно радно место – дакле, управо тамо одакле ће моћи да креира и прогурава нове-старе „образовне“ секс-пакетиће?

Такође нас занима и на који начин Смиљана Грујић може бити у сталном радном односу при Министарству просвете (или ЗУОВ-у) а истовремено бити и ангажована као едукатор за наставнике за примену духовно спрорног програма „Мајнд ап“? 

Иста особа и одобрава (акредитује) програме које онда за додатни хонорар спроводи? А плату прима као радник Министарства?

Да ли само нама ово делује као сукоб интереса и злоупотребу положаја државне службеника – наравно да НЕ. 

Ово је само један од примера јавашлука унутар Министарства просвете, а тек ћемо разоткрити и остале, именом и презименом, одговорне појединце који од школства праве полигон за спровођење антипородичних идеологија.

 

ОБАВЕЗНО ПРОЧИТАЈТЕ И  Министре Шарчевићу, ево шта омогућава Вашим запосленима да Вам раде из леђа  да сазнате како функционише просветни криминал – спрега директора школа са просветним инспекторима и просветним саветницима из Школских управа, како би се заташкало вршњачко насиље над нашом децом у школама.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s